Verzekeringskantoor De Potter bestaat reeds meer dan 25 jaar. We vertellen u graag ons verhaal…

In 1986 startte Lieven als verzekeringsagent van de maatschappij Royale Belge. Eén jaar later startte Lieven ook met een agentschap van de spaarbank HBK om zich in 1988 definitief te vestigen op de Wapenplaats 14 in Wakken met een open kantoor voor enerzijds bank en anderzijds verzekeringen.

Al snel was er nood aan uitbreiding en sinds 1992 werkte echtgenote Els mee aan de uitbouw van het kantoor. Achtereenvolgens kwamen Vanessa (1998), Nancy (2001), Martin (2005), Annelies (2011), Deborah (2012) ons versterken.

Na 15 jaar trouwe inzet nam Nancy per 1 september 2016 spijtig genoeg afscheid van ons team omdat zij een andere wending aan haar loopbaan wou geven. We zijn Nancy zeer dankbaar voor haar trouwe inzet dag na dag gedurende al die tijd.

 

Zo evolueerde ons kantoor tot een onafhankelijk makelaarskantoor.

Na het droevig overlijden van Lieven op 3 mei 2013 nam Els de leiding over van het kantoor.

In ons kantoor heeft iedereen zijn eigen taak en verantwoordelijkheid. Zo vindt u bij ons voor elk financieel domein een specialist: zowel voor beleggingen, kredieten als verzekeringen en de daarmee gepaard gaande schadedossiers, kunt u terecht bij iemand met de nodige vakkennis.

We stellen verheugd vast dat onze klanten die professionele aanpak echt op prijs stellen. Zeker omdat we die combineren met een verregaande service naar ieders persoonlijke situatie toe. Zo bouwen we een sterke relatie met onze klanten op.  Want hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen helpen met al uw financiële vragen. Via deze weg willen wij u verleiden om in ons kantoor totaalklant te worden.

Na de aankondiging op 3 oktober 2016 van ING dat zij hun netwerk voor een groot stuk zouden verzelfstandigen alsook het netwerk van Record erbij zouden integreren had Els al van eind oktober 2016 de kans om in 2018 dan de overstap te maken naar ING met het Record agentschap.

Finaal werd er door Els dan toch beslist om niet verder te gaan met het bankverhaal. Zo werd de keuze gemaakt voor een onafhankelijk verzekeringskantoor. Dit had uiteraard gevolgen voor het personeel waarbij een aantal mensen een opzeg kregen. We blijven sowieso Martin en Vanessa, die door deze beslissing niet langer in dienst konden zijn, dankbaar voor hun jarenlange inzet en medewerking in het team van Verzekeringskantoor De Potter.

Els koos dus voor de vrijheid van keuze voor partners om de klanten verder ten dienste te staan met bepaalde kredieten, verzekeringen zoals voorheen voor zowel de particuliere klant, de zelfstandige met en zonder vennootschap alsook nu meer dan voorheen voor diverse maatschappijen voor sparen en beleggen fiscaal en niet fiscaal.

Sinds 01/07/2020 nam Els de beslissing om de handen in elkaar te slaan met het kantoor RVB Consult uit Waregem met als zaakvoerder Andy Rommel.

Die beslissing kwam er omdat we de kracht van persoonlijk advies als kantoor blijvend willen kunnen hanteren in een snel evoluerende sector.

De bundeling van onze krachten maakt dat er een nog betere specialisatie op de diverse terreinen per medewerker aanwezig is.

In de periode van deze zoektocht naar een geschikte partner kreeg Annelies de kans om dichter bij huis werkzaam te zijn en met wederzijdse dankbaarheid nam zij dan ook dit jaar na 8,5 jaar afscheid van ons kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Els Dendauw

Verzekeringskantoor De Potter / RVB Consult

0475 34 31 68